close
България

Пияни и дрогирани на пътя в Бургаско

kat

 

На 27.03.т.г. около 04.25 ч. на карнобатската улица «Москва», служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка л.а. «Алфа Ромео», с бургаска регистрация, управляван от 28- годишния Р.П. от с. Ведрово, общ. Сунгурларе, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.34 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 27.03.т.г. около 14.25 ч. на пътя Ахтопол – Царево, служители от Районно управление – Царево спрели за проверка л.а. «Рено Клио», със старозагорска регистрация, управляван от 38- годишния К.Г. от Поморие, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 27.03.т.г. около 18.50 ч. в близост до силозите между с. Свобода, общ. Камено и Камено, служители от Районно управление – Камено спрели за проверка лек автомобил «Тойота Хайлукс», със софийска регистрация, управляван от 44- годишния Я.Д. от Свищов, общ. Велико Търново, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,96 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 27.03.т.г. около 23.35 ч. в района срещу бл. 52 в к-с «Меден Рудник», служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Ауди А 4», с бургаска регистрация, управляван от 20- годишния К.Н. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. К.Н. е задържан за срок до 24 часа със заповед за задържане. По случая е образувано бързо полицейско производство.