close
България

Пияни и употребили наркотици са хванати да шофират в Бургаско

kat

На 20.06. около 03.40 ч. в Обзор, служители от Районно управление – Несебър извършили проверка на водачът на л.а. «Фиат Браво», с хасковска регистрация – Е.Т., 52- годишен от Хасково, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.70 промили. Е.Т. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 20.06. около 06.10 ч. на пътя Бургас – Поморие, в района на къмпинг «Европа», служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка л.а. «Тойота Корола», с бургаска регистрация, управляван от 25- годишна руска туристка Е.М., като установили, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.87 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21.06. в Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу : 27- годишния М.М. от Бургас за това, че в района до автомивка «Луксори», управлявал лек автомобил «БМВ 525», с бургаска регистрация, след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/.

На 21.06. около 01.50 ч. в района до бл. 20 в ж.к. «Славейков», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Хонда Сивик», с бургаска регистрация, управляван от 24- годишния Д.Г. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. По случая е образувано бързо полицейско производство.