close
България

Пиян ямболия влезе в конфликт с полицаи на скейт парк в Бургас

beleznici-arest

На 11.06. около 19.04 часа в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент, възникнал в района на скейт-площадката в парк „Велека“ в ж.к. „Изгрев“. На група младежи с велосипеди, употребяващи алкохол, е направена забележка, че създават пречка за преминаващите по алеята, като един от младежите агресивно започнал да обижда преминаващите. Повиканият на място полицейски патрул увеличил агресията на младежа, който отказал да се съобрази с полицейските разпореждания. Това наложило за задържането му да се използват физическа сила и помощни средства – белезници.

Установено е, че задържаният е криминално проявеният А.Г., 23-годишен от Ямбол, който многократно обидил и полицейските служители и оказал яростна съпротива при задържането.

Отведен е в Пето Районно управление – Бургас, където е задържан с полицейска заповед за задържане. Тестван е с дрегер за употреба на алкохол, като апарата отчел 1,21 промила. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.