close
България

Поздрав на кмета на община Нова Загора Николай Грозев по повод Нова година

nikolai-grozev

Уважаеми жители на община Нова Загора, в навечерието на новата 2019 година е време да погледнем назад към отминалите моменти и да направим равносметка на сбъднатите мечти. Изпълнени с приключени проекти, реализирани цели и видими резултати, изминаващите 365 дни на 2018 г. ще бъдат запомнени и оценени, защото за нас те няма да се превърнат в суха материя на цифри, а в постигнати каузи и изживяна емоция.

Записваме в историята на нашата община още една изпълнена с предизвикателства година, през която успяхме с опит, мъдрост, отговорност и целеустременост да продължим да работим заедно за просперитета на родния край. Показахме отново, че успехът следва смелите и издръжливите, предприемчивите и енергичните, но постигането му става само с любов, работа и упоритост. Заедно преоткрихме стойността на единството като възможност за растеж на цялото общество, а това да видиш обединена и участваща общност в живота на общината е може би един от най-красивите дарове, които един кмет може да си пожелае.

Скъпи новозагорци,

Приемете моите най-искрени поздравления по случай настъпващата 2019 година. Посрещнете я  с топлина в семейното огнище, оптимизъм и вяра в бъдещето и любов към ближния. Желая Ви здраве и щастие за Вас и близките Ви, мъдрост и увереност в мислите и делата Ви, миp и уют в домовете Ви. Следвайте мечтите си и ги претворявайте в красива реалност!

Щастлива и Благодатна Нова 2019 г.!