close
България

Продължават срещите на кмета на Нова Загора с пенсионерите

1

Още в първите дни на новата година кметът на Нова Загора Николай Грозев заедно със заместник-кмета Светла Стоянова посетиха пенсионерите от новозагорския клуб на учителите. Грозев запозна хората с извършеното през изминалата година по основните направления и приоритети и предстоящите нови цели и инициативи за надграждане на постигнатото.

„Стартирахме миналата година с амбициозната цел да продължим да развиваме към по-добро нашата община. Беше обърнато особено внимание и на малките населени места, като стандарта на живота в тях значително се подобри с вложените инвестиции и реализираните проекти и ремонти.

По отношение на Нова Загора, градът запазва устойчивия си растеж и продължава да модернизира своята структура. Предстои промяна в облика на централната пешеходна зона. Там сме заделили финансови средства за ремонт на градския фонтан и неговото осъвременяване. Предстоят ремонти на още много улици, кметства и изграждане на площади в малките населени места. Вярвам, че постигнатото дотук добавя стойност към непрестанните ни усилия да променяме града за добро”, аза кметът Николай Грозев.

В хода на сърдечния разговор бяха зададени въпроси относно предстоящите промени в инфраструктурата, сигурността и др. Николай Грозев и заместник-кметът Светла Стоянова отговориха изчерпателно на запитванията, а учителите-пенсионери за пореден път изразиха своята признателност и удовлетвореност от факта, че ръководството на общината ги смята за важен фактор в обществения живот, за което свидетелстват и честите срещи-разговори с кмета и неговия екип. /dariknews.bg