close
България

Продължава изграждането на Мемориалния комплекс „Дом на доброто” в Коньово

konuvo

Продължава изпълнението на строително-монтажните работи за изграждане на Мемориалния комплекс „Дом на доброто” на Пророка на народа Дядо Влайчо в родното му село Коньово. Градежът започна през миналата година след като много хора отвориха сърцата си и подкрепиха инициативата на кмета на Община Нова Загора Николай Грозев.

Вече приключват дейностите на етап „груб строеж”, предстои изравняването на терена и оформянето на околното пространство. Всички ангажирани с проекта работят с професионализъм, ентусиазъм и всеотдайност под непрекъснатия контрол на градоначалника. „Признателен съм на всички дарители, които проявиха съпричастност и подкрепиха реализацията на идеята. Благодаря и на кмета и жителите на село Коньово, които помагат с техника и безплатен труд. Заедно с всички тях ще успеем да съградим мемориалния комплекс, за да увековечим делото на ясновидеца Дядо Влайчо.„, сподели кметът на общината Николай Грозев.

Акцията за набиране на средства продължава, като желаещите да подкрепят изграждането на монумента могат да направят това на следната банкова сметка:

Алианц Банк България, клон Стара Загора, офис Нова Загора
BG47 BUIN 79038455777806
BIC:BUINBGSF
код за вид плащане – 445100