close
България

Разкрити кражби в Бургаско

policiq

Служители от Районно управление – Средец установили извършителката на кражбата на мобилен телефон, собственост на 25- годишен мъж от Средец, осъществена от жилището му, разположено на ул. «Преображенска» в Средец – това е 20-годишна криминално проявена и осъждана жена от същия град, която направила пълни самопризнания и върнала откраднатия мобилен телефон. Работата по случая продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от Участък «Победа» към Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на капак на шахта за канализацията на стойност около 250 лв., осъществена на 02.01.т.г. около 16.20 ч. от района на автомивка, разположена на ул. «Индустриална», е установен извършителя на деянието – това е : 23-годишен мъж от кв. «Победа», който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия капак. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Служители от Второ Районно управление – Бургас установили извършителката на кражбата на около 10 кг. меден проводник, осъществена от новострояща се сграда «Арена – Изгрев», добит чрез обгаряне на изолацията – това е 21-годишна криминално проявена жена от Сливен, живееща в района на бургаската зеленчукова борса. Жената е задържана и отведена във Второ Районно управление – Бургас, където направила пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление – Бургас по отношение кражбата на велосипед, собственост на 48-годишна бургазлийка, осъществена на 19.12.м.г. от бл. 70 в ж.к. «Лазур», е установен извършителя на деянието – това е 19-годишен криминално проявен младеж от същия блок, който направил пълни самопризнания и разкрил, че велосипеда е в сервиз за велосипеди на ул. «Демокрация», откъдето е иззет. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.