close
България

Разкрити кражби в Бургаско

policiq

Служители от Второ Районно управление – Бургас установили извършителите на кражбата на сумата от 300 лв., осъществена на 11/12.01.т.г., че взломяване на прозорец от стъклопакет от супермаркет, разположен в бл. 199 в ж.к. „Славейков“ – това са двама криминално проявени бургазлии от кв. „Победа“ / на 25 и 28 години/, които направили пълни самопризнания. Работата по случая продължава.

В резултат на съвместните полицейски действия на служители от Второ Районно управление – Бургас и Участък „Победа“ при Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на сумата от 200 лв., осъществена на 09/10.12.м.г., чрез взломяване на заключващия механизъм на плъзгащ алуминиев прозорец на павилион за бързо хранене, разположен до бл. 40 в ж.к. „Славейков“, е установен извършителя на деянието – това е 24-годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал част от отнетата сума. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Служители от Районно управление – Поморие установили извършителя на кражбата на два велосипеда от частен дом, разположен на ул. „Княз Борис І“, обитаван от 21- годишен помориец – това е 41- годишен мъж от Поморие, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите велосипеди. Помориецът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 18.01.т.г. около 09.45 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение от 50 годишен бургазлия за това, че на 15.00 ч. около 20.00 ч. от дома му, разположен в бл. 38 в ж.к. „Меден Рудник“, е извършена кражба на сумата от 1 500 лв. В резултат на бързите полицейски действия е установена и задържана извършителката на деянието – това е 42- годишна криминално проявена бургазлийка, която направила пълни самопризнания и върнала част от откраднатата парична сума. По случая е образувано бързо производство.