close
България

Разкриха кражби в Бургаско

policiq

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Поморие по отношение кражбата на две автомобилни гуми / 17 цола/, съхранявани пред офис на спедиторска фирма, разположен на ул. «Княз Борис I” в Поморие, осъществена на 12.08.т.г., е установен извършителя на деянието – това е 57- годишен помориец, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите гуми. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

Служители от Първо Районно управление – Бургас задържали 18-годишен криминално проявен бургазлия, който на :

– на 29.07.т.г. около 16.00 ч. отнел от апартамент, разпожен в кооперация на ул. «Цар Самуил», обитаван от 31- годишна бургазлийка, дамски портфейл с лични документи и сумата от 250 лв.

– 03.08.т.г. около 16.00 ч. отнел от 15-годишен бургазлия сумата от 20 лв., като деянието е осъществено в беседка пред бл. 38 в ж.к. «Възраждане»

Бургазлията направил пълни самопризнания по случаите. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на безалкохолни напитки, натурални сокове, енергийни напитки, консумативи и препарати на обща стойност 294,04 лева, осъществена на 16.08.т.г. от складовото помещение на бензиностанция, разположена на ул. «Чаталджа», е установен извършителя на деянието – това е 29- годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания по случая и върнал част от откраднатите вещи. Работата по случая продължава.

На 21.08.т.г. около 11.30 ч. в Районно управление – Приморско е получено съобщение от 27- годишна пловдивчанка за това, че около  04.00 ч.  на 19.08.т.г. от маса в дискотека, разположена на плаж «Атлиман» в Китен, й е извършена кражба на мобилен телефон на стойност 1 200 лева – в резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан извършителя на деянието – това е 44- годишен плевенчанин, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия телефон. По случая е образувано бързо производство.