close
България

Разкриха кражби в Бургаско

policiq

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на таблет и дрехи, осъществена на 05.11.т.г. от апартамент в бл. 250 в ж.к. «Меден Рудник» – това е 35- годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал отнетите вещи. На 08.11.т.г. с определение на Бургаски районен съд спрямо извършителя е взета постоянна мярка за неотклонение «задържане под стража».

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Несебър по отношение кражбата на сумата от 109 лв. / на монети/ от два кафе-автомата, разположени в несебърския квартал «Черно море», осъществена на 09/10.11.т.г. – това е 24- годишен криминално проявен несебърлия, в който е намерена откраднатата парична сума в монети. Несебърлията направил пълни самопризнания. По случая е образувано досъдебно производство.

Служители от Районно управление – Камено установили извършителя на кражбата на дамско портмоне, съдържащо сумата от 200 лева, собственост на 45- годишна жена от Камено – това е 45- годишна криминално проявена жена от с. Свобода, общ. Камено, която направила пълни самопризнания и върнала портмонето с цялата сума. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на извършителката продължава от служители на Районно управление – Камено.