close
България

Разкриха кражби в Бургаско

policiq

Служители от Районно управление – Средец установили извършителя на кражбата на ВИК части, душ батерия и смесителна батерия, собственост на 67-годишна жена от Средец, осъществена от дома й, разположен на ул. «Йорданка Николова» – това е 17- годишен младеж от Средец, който направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Средец.

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление – Бургас по отношение кражбата на сумата от 1 600 лв., собственост на 50-годишен мъж от кв. «Рудник», осъществена на 05.11.т.г. от дома му, разположен на ул. «Втора», чрез взломяването на PVC прозорец, e установен извършителя на деянието – това е 13- годишен младеж от същия квартал, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатата парична сума. Работата по изясняване на цялостната му престъпна дейност продължава.

Служители от Районно управление – Приморско със съдействието на служители от Участък «Победа» към Първо Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на музикална уредба, собственост на 59- годишна жена от созополското село Атия, осъществена от къщата й в с. Ясна поляна – това е 29-годишен криминално проявен мъж от Камено, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатата вещ. Работата по случая продължава.