close
България

Разкриха кражби в Бургаско

policiq

Служители от Районно управление – Несебър установили извършителя на кражбата на : LSD телевизор, лаптоп, прободен трион, винтоверт и тостер-преса, осъществена на 10.03.т.г., чрез взломяване на входната врата на апартамент в почивен комплекс в Слънчев бряг – това е 38-годишен криминално проявен несебърлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Работата по случая продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Средец по отношение кражбата на брадва и 20 л. червено вино, собственост на 64 годишен-мъж от Средец, осъществена за времето от 18.02.т.г. до 04.03.т.г. от дома му, е установен извършителя на деянието – това е 32- годишен криминално проявен мъж от Средец, който направил пълни самопризнания и върнал част от откраднатите вещи. Работата по случая продължава.

Служители от Първо Районно управление – Бургас установили извършителите на кражбата на бензинова помпа от каросерията на водоноска, собственост на 53- годишен бургазлия, осъществена на 06.03.т.г. в района на ул. «Резвая» – това са двама 17- годишни бургазлии от кв. «Победа», които направили пълни самопризнания и върнали откраднатата вещ. Работата по случая продължава от служители на Участък «Победа» към Първо Районно управление – Бургас.