close
България

Разкриха кражби в Бургаско

policeiska kola-policiq

Служители от Първо Районно управление – Бургас установили извършителите на кражбата на : телевизор и 4-месечно кученце от породата «Джак Ръсел», осъществена на 12.03.т.г. от частна къща, разположена на ул. «Московска», обитавана от 24-годишна бургазлийка – това са двама 28-годишни криминално проявени и осъждани бургазлии, които направили пълни самопризнания и върнали откраднатите вещи. Работата по случая продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Средец по отношение кражбата на строителни инструменти, собственост на 62-годишна жена от с. Дебелт, осъществена на 21.03.т.г. от дома й, разположен на ул. «Цвятко Радойнов», е установен извършителя на деянието – това е 25-годишен криминално проявен мъж от с. Дебелт, който направил пълни самопризнания и върнал част от откраднатите вещи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Средец.

Служители от Първо Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на 70 дъски с различна дължина и дебелина, осъществена на 23.03.т.г. около 07.00 ч. в района на пристанище «КРЗ Порт Бургас» – това е 30-годишен криминално проявен и осъждан мъж от кв. «Победа», който върнал откраднатите дъски. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на бургазлията продължава.