close
България

Разкриха кражби в Бургаско

policiq

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Сунгурларе по отношение кражбата на чифт мъжки маратонки, дамски и мъжки дрехи, осъществена през незатворен прозорец от частен дом в с. Велислав на 26.04.т.г., е установен извършителя на деянието – това е 31-годишен криминално проявен мъж от Сунгурларе, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи.

Служители от Районно управление – Айтос установили извършителя на кражбата на велосипед със закачена за него торбичка, съдържаща мобилен телефон и тонколона, ползван от 12 -годишно момиче от Айтос, осъществена около 15.20 ч. на 26.04.т.г. от айтоската улица «Ченгелиеви» – това е 30-годишен криминално проявен айтозлия. По случая е образувано бързо производство.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Поморие по отношение кражбата на два телевизора, осъществена за времето от 30.09.2020 г. до 27.04.т.г. от бунгало, разположено на поморийската улица «Княз Борис І“, е установен извършителя на деянието – това е 49-годишен мъж от с. Михалци, който проникнал в помещението, чрез упражняване на натиск върху входната врата. Мъжът направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. По случая е образувано бързо производство.