close
България

Разкриха кражби в Бургаско

policeiska kola-policiq

Служители от Районно управление – Созопол установили извършителката на кражбата на лаптоп на стойност около 200 лв., собственост на 56-годишен мъж от созополското село Габър, осъществена на 31.05.т.г. от дома му – това е 46-годишна жена от Средец, която направила пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Созопол.

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление – Бургас по отношения кражбата на мобилен телефон на стойност 380 лв., собственост на 11-годишно момче от Бургас, оставило вещта без надзор в района пред вход на бл. 136 в ж.к. «Изгрев», е установена извършителката на деянието – това е 36-годишна бургазлийка, която направила пълни самопризнания и върнала откраднатия телефон. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Служители от Пето Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на : ръчен и настолни циркуляри / на обща стойност 710 лв./, собственост на 51-годишен бургазлия, осъществена на 24.05.т.г. от партерно помещение, разположено в бл. 18 в ж.к. «Изгрев» – това е 39-годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Работата по случая продължава.