close
България

Разкриха кражби в Бургас

policiq

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на златни дамски бижута с общо тегло около 39 грама, собственост на 33- годишна бургазлийка, осъществена на 24.08.т.г. от дома й, разположен на ул. „Опълченска”, е установен извършителя на деянието – това е 23- годишен криминално проявен бургазлия, който направил  пълни самопризнания и върнал част от откраднатите вещи. Работата по цялостното документиране на деянието продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Служители от Първо Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на чанта с лични документи и вещи, и сумата от 80 лв., собственост на 80- годишен бургазлия, осъществена на 09.08.т.г. от бистро в Морската градина – това е 46- годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление – Бургас по отношение кражбата на раница с лични вещи и сумата от 500 лв., осъществена на 29.08.т.г. от заведение, разположено в бл. 184 в к-с „Меден Рудник”, е установена извършителката на деянието – това е 27- годишна криминално проявена бургазлийка, която направила пълни самопризнания и върнала част от откраднатите вещи и парична сума. Работата по случая продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на велосипед на стойност 1 280 лв., собственост на 45 годишен бургазлия, осъществена около 15.00 ч. на 31.08.т.г. в района на бар „Нептун” в Морската градина, е установен извършителя на деянието – това е 24- годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия велосипед. Работата по случая продължава.