close
България

Разкриха кражби в Бургас

policiq

Служители от Участък „Победа“ към Първо Районно управление – Бургас установили извършителя на две кражби – това е 29- годишен криминално проявен бургазлия от кв. „Победа“, който на :
– 30.12.м.г., чрез взломяване на прозорец, проникнал в помещението на бензиностанция, разположена на ул. „Вая“, откъдето откраднал електрожен на стойност 1 000 лв.
– 02.01.т.г., чрез взломяване на входната врата, проникнал в складова база, разположена на ул. „Байкал“, откъдето откраднал електрожен, различни по вид и дължина медни проводници и други метални елементи.
Бургазлията направил пълни самопризнания по случаите и върнал част от откраднатите вещи. Работата по случаите продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от Второ Районно управление – Бургас е задържан 26- годишен криминално проявен бургазлия от кв. „Победа“, който извършил две взломни кражби от избени помещения, разположен в бл. 45 на бургаския булевард „Стефан Стамболов“ – откраднати са : медна пръскачка, хранителни продукти, перилни препарати и лични вещи /всичко на обща стойност 300 лева/. Бургазлията направил пълни самопризнания. Работата по случаите продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.