close
България

Разкриха кражби в Бургас

policiq

Служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Четвърто Районно управление – Бургас задържали двама криминално проявени мъже от Елхово / на 19 и 37 години/, които извършили кражба на сумата от 200 лв. от апартамент, разположен в бл. 5 в ж.к. «Меден Рудник». Задържаните направили пълни самопризнания и възстановили част от откраднатата парична сума. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление – Бургас е задържан 22-годишен криминално проявен и осъждан мъж от бургаския квартал «Горно Езерово», който е извършител на :

– кражба на разтегателна маса, компресор за въздух и куфар с инструменти / всичко на обща стойност 150 лв./, осъществена на 31.05.т.г. от къща, разположена на ул. «Каваците» в кв. «Горно Езерово»

– кражба на два употребявани ел. мотора за пералня, инструменти и два топа подцинкована тел / всичко на обща  стойност около 300 лева/, осъществена на 31.05.т.г. от гаражното помещение към къща, разположена на ул. «Каваците» в кв. «Горно Езерово»

– кражба на дрелки, ъглошлайф, електрожен и верижен трион / всичко  на обща стойност 600 лв./, осъществена на 09.06.т.г. от пристройка към къща, разположена на ул. «Цветница» в кв. «Горно Езерово»

– кражба на електрическа макара и касетка с «канарчета», осъществена от къща, разположена на ул. «Еделвайс» в кв. «Горно Езерово»

– кражба на две въдици с рибарски принадлежности и електрическа скара, осъществена от къща, разположен на ул. «Юндола» в кв. «Горно Езерово»

– кражба на мобилен телефон и множество дрехи, осъществена от къща, разположена на ул. «Перла» в кв. «Горно Езерово»

Задържаният 22-годишен мъж направил пълни самопризнания и върнал част от откраднатите вещи. Работата по случаите продължава от служители към Четвърто Районно управление – Бургас.