close
България

Разходете се из Бургас виртуално, а после ви очакваме на живо!

burgas

Лято е и на хората им се пътува. Ние предлагаме на всички наши близки и далечни приятели една вълнуваща виртуална разходка по въздух и земя в www.vrburgas.com. Като за начало. После ви очакваме и на живо в Бургас.

В тази виртуална разходка ще откриете невероятни 360-градусови маршрути, които да ви отведат при Атанасовско езеро, през цялата Морска градина, до Фара и остров Света Анастасия. Можете да се разходите по емблематичния бургаски бул. „Богориди“ и да се насладите на красивите архитектурни, туристически и културно-исторически обекти в града – експоцентър „Флора“, Къщата на Духтев, Моста, Културен център „Морско казино“, Грамофона, Фестивала на пясъчните фигури, Морска гара, Туристически комплекс „Акве калиде“ и много други. Към всяка точка от виртуалния маршрут са добавени полезна информация и любопитни факти.

В www.vrburgas.com винаги е слънчево! Заповядайте в сайта или в мобилните версии за Android и iOS, с опция за VR.

Виртуалната разходка е достъпна и през Интегрираната градска платформа на Бургас smartburgas.eu, където ще откриете също видео стрийминг в реално време, информация за градския трафик, улиците в ремонт, местата за паркиране и спорт, синтезирани данни за нивото на водните басейни, чистотата на въздуха и водата, как и къде можете да изхвърляте разделно битови отпадъци, подходящо ли е времето за плаж, актуални новини и събития в града и друга полезна информация.