close
България

Самозабравил се селски бек нарича полицай „малка пикличка”, заплашва, че ще се обади на важен човек в Сливен и ще я уволни

syd

Самозабравил се и много пиян турист в Созопол си позволи да обижда полицай на „малка пикличка“, да я снима и унижава пред колегите.

Прелюбопитният случай става публично известен от дело в Районен съд Бургас. Нарушителят е осъден за гаврата по Указа за борба с дребно хулиганство(УДБХ), но се разминава с най-лекото наказание – 150 лева глоба.

Мъж с инициали К.Р.Р. на 11 юли бил толкова пиян в казино „Ескалибур“, че се наложило да извикат полиция. На място пристигнали трима униформени – двама мъже и една жена. Пияният турист, който явно е от Сливен и изглежда след поглъщането на солидно количество концентрат е придобил смелост започнал да се заяжда с дамата. Нарекъл я „малка пикличка“, става ясно от кориците по делото. Той извадил телефона и започнал да я снима, унижавайки я по най-долния начин.

Отказал да си представи документите за самоличност и я посъветвал да си отиде, защото „щял да се обади в Сливен и Ямбол на щяло нещо да й се случи“. След това я заплашвал, че познава важни хора в Сливен, които можели да издействат уволнението й от системата.

Разбира се дамата не се е огънала, а си изпълниха работата за която е извикана. Нарушителят е арестуван за 24 часа, а после и съден по УДБХ. Бургаският районен съд обаче му налага възможно най-лекото наказание – 150 лева глоба, което е смешна присъда за подобно деяние, коментират юристи. /“Флагман“