close
LifeStyle

Секси кожа, животински принтове и много сребро през есен 2018

jena-moda-qke

Смели животински принтове, секси кожа, ефирен солей, много сребро – това, а и още много ще виждаме през есен 2018. Модните диктатори изненадват в този цветен сезон с още по-пъстър избор от решения за аутфита ни, информира Дарик.

Ето какво ще виждаме навсякъде тази есен:

Животински принтове
Противно на очакванията, че модата по животинските принтове никога няма да се завърне, но очевидно сме грешали. „Вог“, „Харпърс базар“ и всички модни библии са категорични, че дивото по дрехите ни ще е тотален тренд. Зеброви шарки, леопардови принтове, тигрови райета, дори шарки като на жираф са навсякъде около нас. Върху плат, рокли, костюми – от всякакви материи и с цветни интерпретации – можем да се облечем смело като леопардови кралици точно тази есен. А ако все пак ви идва в повече, пък в същото време искате да сте в крак с модата, просто изберете един фрапантен елемент в стилното облекло – обувка, чанта или шал и отново няма да останете незабелязани.

От глава до пети в кожа
Със същата сила се завръщат и кожените облекла – не само под формата на якета и не само в класическите кафяви и черни тонове. Кожени рокли, поли, дълги връхни дрехи ще покриват телата ни, категорични са модните експерти.

Нов живот за пелерината
Плетената пелерина отдавна не е онази неглижарска връхна дреха, която намятаме в хладните летни нощи край огъня на някой пикник. В последните години редица актриси, дами в бизнеса и политиката залагат на големи шалове и пелерини, които обгръщат телата им. В класическо черно, нестандартни принтове, кожени елементи и богати флорални бродерии – перелината смело заема място в есенния гардероб.

Дошли от бъдещето
Ако искате една ефектна дреха за новия сезон, сякаш дошла от бъдещето, то задължително инвестирайте в сребърната материя. Имаше един момент, в който златото заемаше превес, но сега отново среброто е на мода. Върху костюми, рокли или връхни дрехи – класическо бяло сребро, старо тъмно сребро и сребро с холограмни отблясъци – тази дреха ще ви открои в тълпата.

Смели палта
В ярки цветове, пухкави, от велур – изберете тренч, който да се отличава. И в никакъв случай не залагайте на черното! Бъдете цветни в цветната есен!

Плисетата
Падащи тежко, а в същото време веещи се ефирно, солей полите и роклите ще са тотален хит за есен 2018. Ваш е изборът за цвят и плътност на материята, но ако искате да изглежда луксозно облеклото ви, спрете се на елегантните черно и неутрални тонове като цяло.

Смели принтове
И на последно място, но не и по важност – смелите принтове върху дрехите, които напомнят на произведение на изкуството. Развихрете се смело в избора си на форми и цветове като шарка на роклите, ризите, полите и костюмите си и няма да останете незабелязани.

Косата за есен 2018
Както всеки сезон, изящно правите коси и онези, сякаш леко начупени, много естествено и ненатрапчиво, си остават модерни. Този сезон обаче са супер актуални и ситните къдрици в косата, които, ако са естествени, са страхотно чаровни и богатство за притежателките им. Ако пък не сте с толкова къдрава коса, заслужава си да отделите поне веднъж няколко часа при фризьора, за да се видите с толкова различна и щура прическа.

Другите актуални коси изглеждат така сякаш сте си легнали с мокра грива, която е изсъхнала естествено в най-различни посоки. След това я тупирате, прибирате с пръсти, топнати в гел или вакса на опашка и воала – косата е готова!

Гримът на есен 2018
И разбира се – гримът! За този сезон са подходящо цветните опушени очни линии, които се постигат с цветен молив, с който рамкирате окото. Всеки по-нестандартен цвят върху очите всъщност е добре дошъл – от лилаво, през синьо, до жълто дори.

Друг вариант е да запазите класически тоновете по клепача и да подчертаете устните си с дълбоки цветове, напомнящи на падналите в парка листа – кафеникаво, земни цветове с щипка червен нюанс в тях са напълно подходящи.