close
България

Сливен с успех на изложението във Велико Търново

Sliven shtand 2

 

Община Сливен се представя със собствен щанд на  14-то издание на международното туристическо изложение „Културен туризъм” 2017 – Велико Търново. На него, под мотото на кампанията „Стани приятел на Сливен”, са представени всички културно-исторически обекти в града. „Участието на Сливен се радва на изключително голям интерес от страна на останалите изложители и гостите на форума”, сподели Елка Михалева, експерт по туризъм.

На сливенския щанд са показани рекламно-информационни материали за природните забележителности в региона, хотели, ресторанти, както и  най-атрактивните събития от културния и спортния календар за 2017 година.

За туроператорите, които посещават щанда на община Сливен, са подготвени специални книжки с новите туристически програми, които се предлагат за организирани групи – „Ваканция в Сливен”, „Тийм билдинг в Сливен”, както и предстоящите събития в Нощ на музеите.

Министърът на туризма Стела Балтова посети щанда на  Сливен и изказа своето задоволство, че след дълго отсъствие от туристически изложения, тази година община Сливен се представя с нова кампания, интересни туристически програми и атрактивни събития, които ще привлекат туристи в града и региона.

Туристическото изложение беше открито на 6 април  и ще продължи до 8 април 2017 година.