close
България

Спипаха двама пияни и един дрогиран зад волана

kat-piqn

Управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества са установени от полицейски екипи при ежедневния контрол по пътна безопасност.

49-годишен мъж от Нова Загора, водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 25 май, на път ii-66 в района на разклона за село Коньово. Пробата за употреба на алкохол е извършена на място, с техническо средство. Образувано е бързо производство.

Днес, малко след полунощ, е извършена проверка на 19-годишен водач на лек автомобил „Фиат Пунто“. Той е спрян в град Сливен на бул. „Цар Симеон“. Пробата за употреба на наркотични вещества, извършена на място, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

23-годишен албански гражданин, водач на лек автомобил „Фолксваген Транспортер“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 26 май, около 03,30 часа, в кв. „Клуцохор“. По случая е образувано бързо производство.