close
България

Спипаха дрогирани шофьори в Сливенско

test-narkotici

28-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 4 август, около 14,30 часа, в сливенския квартал „Младост“, при ежедневния контрол по пътна безопасност. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

20-годишен водач на лек автомобил „Ауди“ е хванат да управлява след употреба на наркотици. Проверката е извършена на 4 август в село Градец от полицейски служители към участъка в селото. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

34-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“ е хванат да управлява след употреба на наркотици. Проверката е извършена на 4 август, около 23,50 часа, в град Нова Загора от полицейски екип, при ежедневния контрол по пътна безопасност. Пробата за употреба на наркотични вещества, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат.  По случая е образувано бързо производство.