close
България

Спипаха много пияни шофьори в Бургаско

piqn-shofur

На 25.07.т.г. около 12.50 ч. на изхода за кв. «Долно Езерово», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Пежо», с бургаска регистрация, управляван от 52- годишен бургазлия, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,38 промила. Бургазлията е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 25.07.т.г. около 23.55 ч. в Районно управление – Поморие е получено съобщение за пътен инцидент с материални щети, възникнал в района до ресторант «Сънрайз» на ул. «Мусала» – установено е, вина за инцидента има л.а. «Опел Вектра», със сливенска регистрация, управляван от 44- годишен мъж от сливенското село Чинтулово, който шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 2.18 промила. Водачът дал кръв за химичен анализ. Задържан е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 26.07.т.г. около 03.40 ч. в района до хотел „Бор” в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка л.а. „Фолксваген Пасат”, с бургаска регистрация, управляван от 58- годишен мъж от с. Горица, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.68 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 27.07.т.г. около 01.10 ч. в района до х-л „Глобус” в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил „Ауди А 4”, с бургаска регистрация, управляван от 44 годишен мъж от с. Кошарица, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,82 промила. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.