close
България

Спипаха пияни и дрогирани шофьори в Бургаско

kat

На 20.11.т.г. около 22.03.т.г. в района на КПП – Руен, служители от Районно управление – Руен спрели за проверка л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 36- годишния Х.А. от с. Вресово, общ. Руен, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,60 промила. Х.А. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21.11.т.г. около 15.20 ч. в района до бл. 45 в ж.к. «Славейков», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Опел Корса», с бургаска регистрация, управляван от 29- годишната К.Р. от Приморско, като констатирали, че същата шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин /. К.Р. е задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21.11.т.г. около 20.50 ч. в бургаския квартал «Долно Езерово», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Рено Клио», с бургаска регистрация, управляван от 23- годишния Т.В. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Т.В. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 21.11.т.г. около 22.20 ч. в района до бл. 217 в ж.к. «Меден Рудник», служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Опел Зафира», с бургаска регистрация, управляван от 38- годишния Д.Н. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,60 промила. Д.Н. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.