close
България

Спипаха пияни и дрогирани шофьори в Бургаско

kat

На 09.06.т.г. около 14.40 ч. в района на закусвалня «Палма» в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър извършили проверка на лек автомобил «Фолксваген Голф 4», с варненска регистрация, управляван от 20-годишния Х.М. от Варна, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Х.М. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 09.06.т.г. около 19.30 ч. на вътрешния път между с. Лозенец – Царево, служители от Районно упарвление – Царево спрели за проверка ел. скутер, без регистрационна табела, управляван от 49-годишния С.Т. от Царево, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.63 промила. С.Т. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.06.т.г. около 00.30 ч. на карнобатската улица «Димитър Полянов», служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка л.а. «Митцубиши Спейс», с бургаска регистрация, управляван от 48-годишния М.Д. от Карнобат, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.48 промила. М.Д. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.06.т.г. около 02.00 ч. в близост до градския парк в Средец, служители от Районно управление – Средец спрели за проверка лек автомобил «Фолксфаген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 42-годишния М.Ч. от Средец, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.65 промила. М.Ч. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.06.т.г. около 06.30 ч. в района на 203 км. по пътя Бургас – Варна край Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес А 140”, с варненска регистрация, управляван от 19-годишния В.П. от Варна, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.75 промила. В.П. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.06.т.г. около 14.25 ч. в района до х-л „Амадеус 5” в Несебър, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил „Опел Астра”, с варненска регистрация, управляван от 24-годишния К.К. от Варна, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. К.К. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.06.т.г. в Четвърто Районно управление – Бургас е образувано бързо полицейско производство срещу 28-годишния П.Б. от Бургас за това, че управлявал лек автомобил „Рено Клио”, с бургаска регистрация, след употреба на наркотични вещества / канабис/.

На 10.06.т.г. около 20.30 ч. на ул. „Трети март” в Приморско, служители от Районно управление – Приморско спрели за проверка лек автомобил „Опел Астра”, с бургаска регистрация, управляван от 38-годишния А.Г. от Царево, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.37 промила. А.Г. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.06.т.г. около 21.00 ч. на ул. „Стефан Караджа” в Царево, служители от Районно управление – Царево, спрели за проверка л.а. „Фиат Браво”, със софийска регистрация, управляван от 30-годишния К.А. от Царево, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.85промила. К.А. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11.06.т.г. oколо 02.00 ч. на бургаския булевард „24-ти Черноморски пехотен полк”, служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Митцубиши Каризма”, с добричка регистрация, управляван от 48-годишния Н.В. от Добрич, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,30 промила. Н.В. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11.06.т.г. около 15.40 ч. на пътя Слънчев бряг – главен път Бургас – Несебър, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил «Мерцедес С 500», управляван от 29-годишния П.А., като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин, метамфетамин и канабис/. П.А. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11.06.т.г. около 18.35 ч. на карнобатската улица «Девети септември», служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 25-годишния Р.Е. от Карнобат, с който се придвижвал и 23-годишния Ж.Ж. от Карнобат, в когото е намерено и иззето топче със зелена суха тревна маса / канабис/. Ж.Ж. е задържан с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11.06.т.г. около 18.35 ч. на карнобатската улица «Девети септември», служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 25-годишния Р.Е. от Карнобат, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Р.Е. е задържан с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11.06.т.г. около 22.00 ч. срещу хотел «Глобус» в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка : 26-годишния В.И. и 21-годишния В.И., като в 26-годишния мъж намерили и иззели свивка, съдържаща суха зелена тревна маса / марихуана/. В.И. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.06.т.г. около 00.40 ч. в района срещу бензиностанция «Петрол» в к-с «Меден Рудник», служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Ситроен Берлинго», с бургаска регистрация, управляван от 21-годишния Б.Й. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. По случая е образувано бързо полицейско производство.