close
България

Спипаха пияни шофьори в Бургаско

piqn

На 07.08.т.г. около 22.40 ч. в с. Вълчин, общ. Сунгурларе, служители от Районно управление – Сунгурларе спрели за проверка лек автомобил, шофиран от 61-годишен карнобатлия, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,70 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 08.08.т.г. около 04.40 ч. в Приморско, служители от Районно управление – Приморско спрели за проверка мотоциклет «Ямаха Маджести 400», със софийска регистрация, управляван от 37-годишен софиянец, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,18 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 08.08.т.г. около 21.40 ч. в района на пътя Черноморец – к-г «Градина», служители от Граничен полицейски участък спрели за проверка лек автомобил, шофиран от 25-годишен мъж от Русе, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.47 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 08.08.т.г. около 22.20 ч. на бургаската улица «Вая», служители от Първо Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Митцубиши», с бургаска регистрация, управляван от 27-годишен мъж от Котел, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.41 промила. Водачът отказал да даде  кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 08.08.т.г. около 22.30 ч. на главната алея до хотел «Юпитер» в Слънчев бряг, водачът на CDV /четириколесно превозно средство за кратки разстояния/ – 46-годишен румънски турист предизвикал ПТП с материални щети, като при тестване за употреба на алкохол, дрегера отчел – 1,49 промила. Румънецът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е със заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.