close
България

Спипаха пияни шофьори в Бургаско

piqn-alkohol

 

На 17.07.т.г. в Районно управление – Сунгурларе е образувано бързо полицейско производство срещу 47- годишния С.С. от Сливен за това, че около 00.40  ч. управлявал лек автомобил „Фиат”, със сливенска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 1,48 промила.

На 17.07.т.г. около 00.40 ч. на айтоската улица „Лясковско шосе”, служители от Районно управление – Айтос спрели за проверка  л.а. „Опел  Корса”, управляван от 32- годишния Ф.В. от с. Горно Прахово, обл. Кърджали, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,37 промила. Ф.В. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17.07.т.г. около 22.20 ч. в Китен, служители от Районно управление – Приморско спрели за проверка л.а. „Фолксваген Голф”, с русенска регистрация, управляван от 38- годишния Д.П. от Русе, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 4,12 промила. Д.П. е задържан за срок от едно денонощие. По случая е образувано бързо полицейско производство.