close
България

Спипаха пияни шофьори

piqn-alkohol

31-годишен мъж от село Гергевец е хванат да управлява МПС с фалшива шофьорска книжка. Той е спрян за проверка на 29 април в 19,55 часа в село Самуилово от полицейски екип на участък „Запад“ към РУ-Сливен. Задържан е за 24 часа. Образуван е бързо производство.

44-годишен мъж от село Гавраилово, водач на лек автомобил „Алфа Ромео“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 29 април, в 03,15 часа, в град Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. Водачът е задържан. Образувано е бързо производство.

Пътни полицаи са установили водач на МПС, който управлява с отнета шофьорска книжка с административна мярка. Проверката е извършена на 30 април на път в местност „Селището“, край Сливен. Спрян е за проверка лек автомобил „Фиат“, управляван от водач на 23 години от град Сливен. По случая е образувано бързо производство.

На 1 май, в 16,00 часа, на ул. „Т. Икономов“ в град Сливен е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от водач на 62 години от град Сливен. Пробата  за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е  показала положителен резултат над 1,2 промила. Образувано е бързо производство.

60-годишен турски гражданин, водач на лек автомобил „БМВ“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 1 май в 23,30 часа в град Котел. Пробата  за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е  показала положителен резултат над 1,2 промила. Водачът е задържан. Образувано е бързо производство.