close
България

Спипаха трима да карат пияни в Сливенско

kat

Трима водачи, употребили алкохол над 1,2 промила, са установени при операция по пътна безопасност. Акцията е разпоредена от директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков и се провежда на територията на област Сливен с акцент установяване на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества, и намаляване броя на пътните произшествия. Нарушенията са установени на 26 май от полицейски екипи.

67-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген Поло“ е хванат да управлява с концентрация на алкохол над 2 промила. Проверката е извършена в град Сливен. Образувано е бързо производство.

58-годишна жена от град Нова Загора е хваната да управлява лек автомобил „Форд КА“ след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена в град Нова Загора. Образувано е бързо производство.

Днес, в 00,45 часа, в град Твърдица е спрян за проверка лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 18-годишен неправоспособен водач от град Шивачево. Проверката за употреба на алкохол е показала положителен резултат над 1,2 промила. Задържане е с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е бързо производство.

Образувани са три бързи производства за управление на нерегистрирани моторни превозни средства. Установени са два мотопеда без регистрация и лек автомобил с поставени табели, издадени за друго МПС.