close
България

Стартира седмото издание на фотоконкурса за бебета, родени в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен

bebe

За седми пореден път МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен ще проведе фотоконкурса „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”. Проявата стартира на 8 декември, като ще продължи до 8 януари 2017 г. В конкурса могат да участват деца, родени само в сливенската болница през 2016 година. 12 от тях ще получат специална фотосесия и със свои снимки ще бъдат включени в новия календар на неонатологичното и родилно отделения.

Снимките трябва да се изпращат до 8 януари 2017 г. включително, на e-mail: mbal.sl@iradeum.com  и ще бъдат качвани на сайта на болницата. В конкурса може да участва само една снимка. Трябва да се изпрати информация за името на детето, дата на раждане, адрес и телефон за връзка с родителите. Снимки с неверни данни и голи бебета няма да бъдат допускани за участие в конкурса.

Обработката на резултатите и изборът на дете за съответния месец ще се извърши от комисия на 11 януари 2017 г. Мястото и часът ще бъдат съобщени допълнително. Майките, които желаят, могат да присъстват на заседанието на комисията и да се включат в обработката на резултатите.

Награждаването на победителите ще бъде на 20 януари 2017 г.- петък.

Фотоконкурсът „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен“ стартира за първи път през 2010 година.