close
LifeStyle

Стефан Диомов и Веселин Маринов излизат на сцената в подкрепа на пострадалите от наводнението

koncert-afish

Благотворителен концерт с базар в помощ на пострадалите от наводнението в Бургаско, събира на една сцена изтъкнати изпълнители. Събитието ще се проведе на 10 ноември 2017 г. в Дома на НХК. То ще започне в 17.00 часа с благотворителен базар, на който всеки ще може да грабне коледни лакомства и сувенири или да се снима в специална коледна фотосесия срещу лично дарение.

В 18.00 ч. е началото на концерта, който събира на една сцена Веселин Маринов, Стефан Диомов с Петте сезона, група FOUR с Преслава Минасян, Танцов ансамбъл „Здравец“ – гр. Камено и други.

Съорганизатори на събитието са сдружение „Алианс за нашите деца“, ГЕРБ Бургас, Жени ГЕРБ Бургас и Майки ГЕРБ. За допълнителна информация и запазване на места за концерта: гр. Бургас, ул. Конт Андрованти 5 и телефон 056819040.

Всички събрани средства от благотворителния концерт с базар, ще бъдат дадени за нуждите на деца от семействата на пострадалите от бедствието в общините Бургас и Камено. Събитието е част от мащабна кампания, инициирана от ГЕРБ Бургас, която продължава с набиране на мебели и техника за наводнените домакинства.