close
Спорт

С водосвет и шоу програма откриха новия модерен футболен терен в комплекс „Изгрев“ в Бургас

1

С водосвет и богата шоу програма официално беше открит новият модерен футболен терен в комплекс „Изгрев“, който изцяло ще задоволява нуждите на трениращите в „Нефтохимик“ над 300 деца и юноши.

Около 1000 души, сред които много родители и близки на бъдещите звезди, бяха дошли, за да се насладят на новата придобивка.

Сред официалните гости бяха зам.-кметът на Община Бургас д-р Лорис Мануелян, депутатът Галя Василева, общински съветници, начело с председателя Костантин Луков, бизнесмени.

Лентата преряза д-р Мануелян. „Надявам се на това уникално футболно игрище да израснат новите големи имена на бургаския и българския футбол“, заяви заместник-кметът.

След богатата музикално-развлекателна програма официално бяха представени всички формации от детско-юношеската школа на „Нефтохимик“, което предизвика бурните аплодисменти на зрителите.

На новия футболен терен, който е с размери 93 на 52 метра с изкуствено тревно покритие и трибуни с 215 седящи места, ще могат да водят тренировки и да играят официални мачове всички детско-юношески отбори на „Нефтохимик“.