close
Спорт

С впечатляваща церемония Бургас избира „Спортист на годината“ на 20 декември

1

Церемонията по награждаване на 10-те най-изявени спортисти, прославили Бургас, тази година обещава да е наистина впечатляваща. Най-добрите ще бъдат отличени на 20 декември в плувен комплекс „Парк Арена ОЗК“. За целта ще бъде построена 12-метрова сцена върху водната площ на басейна, изградена от над 240 понтонни куба – нещо, което се случва за първи път в града.

За втора поредна година Община Бургас ще връчи призове и в други три допълнителни категории – „Млад талант“, „Спортист с увреждания“ и „Отбор на годината“. Класирането ще се извърши по регламент, в който първенците се избират чрез анкети от спортните журналисти. Желанието на организаторите е да подарят един истински празник на заслужилите спортисти в края на календарната 2018 г., на прага на новата 2019 г.

Внушителното усещане да ходиш по вода по време на церемонията за награждаването на най-добрите в спорта, ще бъде допълнено от впечатляваща въздушна акробатика на артистите от Fireter. Представленията им съчетават театър, кокили, музика, огън, танци с незабравимо въздействие върху публиката.

В програмата тази година ще се включат още международно признатите призьори от Танцова школа „Дюн“, а „черешката на тортата“ ще бъдат любимите Тото и Лъчо от рап дуото „СКАНДАУ“.

Входът е свободен!