close
България

Таксиметров шофьор е в болница след побой в Бургас

taksi

На 27.06.т.г. около 06.40 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за нанесен побой над таксиметров водач в близост до хотел „Санта Мария” в бургаския квартал „Сарафово”, при който пострадал 51-годишен бургазлия.

По думите му по заявка посетил паркинга до заведение „Фиеста”, разположено на Северния бургаски плаж, откъдето качил непознат мъж в нетрезво състояние, който поискал да бъде откаран в кв. „Сарафово”.

При спирането на автомобила в близост до хотел „Санта Мария” непознатия започнал да удря с ръце по тялото на таксиметровия водач, който слязъл от автомобила и побягнал.

Впоследствие е застигнат и съборен на земята, като непознатия продължил да го бие. Потърпевшият бургазлия е настанен за лечение в УМБАЛ „Дева Мария” с фрактура на лявата ръка.

В резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан извършителя на престъпното деяние – това е криминално проявения С.М., 39- годишен от Бургас, който направил пълни самопризнания и описал механизма на извършеното деяние.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.