close
България

Театралното лято на остров Света Анастасия продължава с „Да минеш под дъгата“

scena-ostrov-sveta-anastasiq

На 23 август Тони Димитрова излиза за втори път на сцената на остров Света Анастасия, но този път като актриса в постановката „Да минеш под дъгата“. Театралното лято на острова се организира съвместно с Драматичен театър „Адриана Будевска“ – Бургас.

Постановката „Да минеш под дъгата“ ще се играе на 23.08., 30.08 и 05.09., с начален час 21:00. Отплаването към Света Анастасия е от Магазия 1 в 20:00 часа.

Билети можете да купите от касите на ДТ „Адриана Будевска“ и туристическите информационни центрове – Часовника, Магазия 1 и Автогара Юг. Цената е 30 лева с включен двупосочен билет за пътуване с кораб.

Всички са гледали холивудската версия на мюзикъла „Магьосникът от Оз“. И всички помнят малкото момиченце с кошничка в ръка, което подскача по жълтата пътека и пее: „Някъде там под дъгата“. Повтарят името й – Джуди Гарланд. Магията се е случила, милионите зрители са влюбени и омагьосани.

Пиесата, която ви представяме, е драматичен разказ за последните лъчи на дъгата. За последните концерти на Джуди Гарланд в Лондон, няколко месеца преди смъртта ѝ. Край нея са последният ѝ съпруг Мики Дийнс и любимият ѝ пианист Антъни.

Една пиеса за цената на успеха и за непостижимостта на човешкото щастие.

Участват: Тони Димитрова, Веселин Плачков и Асен Лозанов, автор: Питър Куилтър, постановка: Борислав Чакринов.

За допълнителна информация:

– каса на ДТ „Адриана Будевска“: 056 842 266

– остров Света Анастасия: reservations@gotoburgas.com, 0882 004 124.