close
LifeStyle

Топ 4 на зодиите, които палят от раз

qdosan-chovek

Има 4 зодии, чиито гняв със сигурност не искате да си навличате. Ако някога се скарате с тях, подгответе си арсенал от защита и железни нерви, пише Блиц.

Вижте кои са те:

Овен

На овенът му трябва съвсем малко, за да се ядоса и да избухне и е препоръчително да стоите далеч от него, когато това се случи. Като огнен знак, в него има много натрупано напрежение и ярост, които той трябва да пусне. Когато спори за нещо с някого и реши, че му се е събрало много, той просто си изкарва всичко върху въпросния човек, дори конфликтът да е бил дребен. Дори може да нямате нищо общо с лошото му настроение, но той ще избере да си излее яда върху този, който е най-близо до него в критичния момент. Този знак е напорист и настоятелен, което му помага да постига целите си, но понякога тези му качества го правят агресивен, пише Блиц.

Лъв

Другият огнен знак, лъвът, е конкуренция на овена. Страстната му природа и жаждата му за живот, успяват понякога да го изкарат извън контрол. Иска да премине всички препятствия и да се озове там, където е предвидил. Затова някои го сравняват с кибритена клечка, която е готова да запали всичко, което стои на пътя ѝ. Лъвът обича да се показва като зрял, но често така се пали, че става изключително ядосан и заядлив – като дете. Най-често избухват, когато другите се съмняват в тях. Те са толкова уверени в себе си, че не могат да понесат някой да им каже, че не знаят какво правят. Стават много арогантни.

Скорпион

Имат такъв сложен и избухлив характер, че когато се сблъскате с него, ви се иска никога да не сте се запознавали с тях. Скорпионите са нервни, агресивни, а когато се ядосат, става още по-лошо. Понякога плашат хората около тях, защото стават жестоки. И дори не физически, а вербално – могат да ви наранят изключително много с думи. Когато скорпионът е ядосан, ще видите как се превръща в майстор на словото и ви доставя хиляди доказателства защо вие сте сгрешили. Прави го така, че е трудно да му се противоречи. Лошото е, че много бързо сменя настроението си и изобщо може да не подозирате, че той е на път да избухне.

Козирог

Козирозите често изглеждат така сякаш са в лошо настроение, дори когато не са. Понякога просто са съсредоточени и не им е до шеги, но това не значи, че са тъжни или гневни. И тук идва проблемът – хората си мислят, че козирозите са зле и постоянно ги разпитват какво им е и защо не се усмихват и не се шегуват. Това е нещото, което ги изкарва от равновесие и ги ядосва истински. Стават агресивни и рядко прощават. Могат да ви обиждат, да ви крещят, да използват сарказъм и да ви се подиграват. Като цяло не обичат да ги разпитват и да им се ровят в личния живот.