close
LifeStyle

Точките хит за лято 2017-а

tochkite-lqto-2017-drehi

Лятото на 2017-а още е далеч, но дизайнерите вече определят модата за горещия сезон. Фаворит догодина според тях ще са флоралните мотиви и изображенията на птици и животни. Водни кончета, пеперуди, мушици и други летящи представители на света на насекомите ще се мъдрят по дрехите. Не по-интересно изглеждат и огромните цветни елементи, напомнящи по рисунъка си килим или керамика от екзотични страни. Ярко и набиващо се на очи.

Друга интересна шарка са точките, които стават все по-смели благодарение на играта с размерите и тоновете. Графичното съчетание между бяло и черно също ще е на фокус следващото лято. Но ако е райе, нека да е цветно.

На фокус е и пилотското яке – то заменя жакета и пуловера и без него не можем да си представим гардероба. Тази интересна горна дреха обаче ще се отличава с множество джобове и заоблена линия на раменете.

Роклите с къс ръкав изглеждат ефектно не само на модния подиум, но и в ежедневието. През следващото лято дизайнерите предлагат лаконични едноцветни варианти от коприна без излишна декорация и с миди дължина.

Акцент в полите ще е високата талия. А ако имат цепка, тя ще е дълбока. Полупрозрачни, плисирани, разкроени или строг молив, изборът е богат. А за дамите, предпочитащи панталони, са широките миди модели.