close
България

Трима са задържани с наркотици при акция в Поморие

marihuana

На 25.08.т.г. около 14.45 ч. в района на кръстовището на поморийските улици «Велико Търново» и «Княз Борис I» служители от Районно управление – Поморие задържали 30- годишен криминално проявен помориец, като намерили и иззели плик със суха зелена тревна маса / марихуана/ и съцветие суха зелена тревна маса / марихуана/. Помориецът е задържан за срок до 24 часа с полицейска заповед.

Малко по-късно е извършена проверка в частен дом, разположен на поморийската улица «Шипка», обитавана от 36- годишен помориец, като са намерени и иззети : плик със зелена суха тревна маса / канабис/, шест стръка зелена суха тревна маса с дължина 25 см. /канабис/ и две саксии с канабисово растение с височина от 1.3 и 1.5 метра. Помориецът е задържан за срок до 24 часа.

Около 15.35 ч. на поморийската улица «Христо Ботев» е извършена полицейска проверка на двама пловдивчани / на 18 и 19 години/, като в 18- годишния са намерени и иззети : две свивки с бяло прахообразно вещество / чийто точен състав е в процес на изясняване/ и суха зелена тревна маса / марихуана/. Пловдивчанинът е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

Работата по случаите продължава.