close
LifeStyle

Трите най-емоционални зодии

emociq

Овен

Овните обичат живота. Обграждат се с хора, които споделят техните интереси, така че, когато изпаднат във възторг от нещо, което много харесват, те оценяват техния ентусиазъм и страст. Овните може да зареждат хората със своята енергия и харизма. Но в същото време проявяват цялата гама от негативни емоции, когато са недоволни от нещо. Те стават агресивни, груби и жестоки.

Рак

Ракът безспорно е един от най-чувствителните знаци. Представителите му често използват своята емоционалност и обичат, когато роднините и приятелите им съчувстват. Понякога е трудно да бъдете край тях, тъй като Раците могат да да се засегнат от съвсем безобидни думи и изрази. От друга страна, те винаги ще намерят точните думи, за да ви утешат, когато се нуждаете от това.

Дева

Девите са много погълнати от себе си. Те обичат да размишляват за това, което чувстват, защо и как то се случва. Но тяхната срамежливост не им пречи да изразяват емоциите си. Те са много самокритични, така че когато нещо се обърка, е възможно много дълго и упорито да бъдат разстроени, заради това. Вместо завладяващото желание да им помогнете, по-добре ги оставете на мира. След като поразмислят над живота си, те обикновено се успокояват и отново стават уравновесени и рационални.