close
LifeStyle

Удължава се срокът за подаване на песни за „Бургас и морето“

burgas-i-moreto

Поради постъпили запитвания от автори, относно Националния конкурс за песен „Бургас и морето“, крайният срок за подаване на заявления за участие се удължава с десет дни.

В срок до 31 май, включително, всички автори могат да подадат своите песни на адрес: Община Бургас, ул.“Александровска“ №26, „Деловодство“, за Националния конкурс за песен „Бургас и морето“, а също и на електронен адрес: burgas.moreto@abv.bg
Конкурсът създава и разпространява български песни, насърчава творческия потенциал в областта на музикалното изкуство, подкрепя композитори, поети, изпълнители и развива българската музикална култура. Регламентът и условията за участие в „Бургас и морето“ могат да бъдат намерени на следните електронни адреси: http://www.burgas.bg/bg/info/index/365 http://www.letenteatar.com/bg/index/static/4/.

От всички изпратени песни професионална подборна комисия ще селектира 12-те най-добри, които ще вземат участие във финалната конкурсна вечер на 29 юли.

Актуална информация за всичко свързано с предстоящото музикално събитие може да следите и в ефира, сайта и фейсбук страницата на БГ Радио – медиен партньори на конкурса.