close
България

Фермери от цялата страна представят био продукцията си в Бургас

bio hrani

Производители на чиста, био сертифицирана продукция и автори на оригинални ръчни изработки от цялата страна ще представят продукцията си в Бургас на 15-ти и 16-ти юли. Фестивалът „Фермери и творци“ се провежда със съдействието на Община Бургас и ще се намира на ул. „Александровска“, пред Районен съд-Бургас.

Производителите на здравословна продукция ще предложат на жителите и гостите на града качествени продукти – млечни, месни, биологично отглеждани сезонни плодове и зеленчуци, био гъби Шийтаке, мед и пчелни продукти, вина, билкови, плодови сиропи, сладка, кулинарни изкушения, ядки и тахани.

В арт зоната творците ще изложат уникалните си творби – бижута от стъклени мъниста, полимерна глина, дрехи, аксесоари от филц, сапуни и кремове с растителни и етерични масла. Любителите на временни татуировка с къна ще имат възможност да си направят махенди.

В неделя и понеделник различното събитие ще предложи на бургазлии изобилие от интересни продукти за всеки вкус, дегустации на нови и интересни продукти и личен контакт с производителите.