close
България

Хванаха дрогирани и пияни зад волана в Бургаско

kat

На 17.03.т.г. около 13.30 ч. в района на ГКПП – Малко Търново на вход от Турция, служители от Районно управление – Малко Търново извършили проверка на лек автомобил «Волво 460», с хасковска регистрация, управляван от 39- годишния Ш.Е. от Хасково, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 2,96 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17.03.т.г. около 22.10 ч. в близост до цех за пластмаси, разположен на «Белилския път», служители от Районно управление – Средец спрели за проверка лек автомобил «Опел Корса», с варненска регистрация, управляван от 49- годишния Р.А. от Варна, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1.29 промила. Р.А. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17.03.т.г. около 22.20 ч. в Каблешково, служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил «Опел Зафира», с бургаска регистрация, управляван от 40- годишния Ю.М. от с. Габерово, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 2.08 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17.03.т.г. около 22.40 ч. на карнобатската улица «Атанас Манчев», служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка лек автомобил «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 36- годишния Д.С. от Карнобат, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1.26 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 18.03.т.г. около 00.15 ч. в района до бл. 13 в к-с «Меден Рудник», служители от «Специализираните полицейски сили» извършили проверка на лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 25- годишния Р.С. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. Р.С. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 18.03.т.г. около 22.55 ч. в с. Медево, служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил „Деу Матиз”, с бургаска регистрация, управляван от 36- годишния М.Ю. от с. Медово, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1.55 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 18.03.т.г. около 23.25 ч. в бургаския квартал „Черно море”, служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. „Фолксваген Голф”, с хасковска регистрация, управляван от 32- годишния Ц.А. Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин/. Ц.А. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19.03.т.г. около 04.00 ч. служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Ауди А 8», с бургаска регистрация, управляван от 36- годишния Г.Г. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / кокаин/. Г.Г. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19.03.т.г. по време на футболната среща между ПФК «Нафтекс» – Бургас и ПФК «Черно море» – Варна е извършена проверка на 30-годишния К.И. от Бургас, като са намерени и иззети около 3 грама марихуана. К.И. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 19.03.т.г. в Четвърто Районно управление – Бургас е образувано бързо полицейско производство срещу 40- годишната М.А. от Бургас за това, че шофирала лек автомобил «Мерцедес CLK», с бургаска регистрация, по бургаската улица «Миньорска» след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/.

На 20.03.т.г. около 00.40 ч. на пътя Приморско – Царево, служители от Районно управление – Приморско извършили проврека на л.а. «Тойота Авенсис Версо», с бургаска регистрация, управляван от 39- годишния К.К. от Царево, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1,33 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.