close
България

Хванаха дрогирани и пияни зад волана в Бургаско

kat-policai

На 06.05.т.г. около 01.40 ч. в района до бл. 21 в к-с «Славейков», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Митцубиши»,  с бургаска регистрация, управляван от 19- годишния М.К. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. М.К. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 06.05.т.г. около 02.30 ч. в парк «Славейков» в Бургас, служители от Второ Районно управление – Бургас извършили проверка на 39- годишния Г.Е. от Бургас, като намерили и иззели свивка с бяло кристалообразно вещество / пико/. Г.Е. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 06.05.т.г. около 16.00 ч. на айтоската улица «Славянска», служители от Районно управление – Айтос спрели за проверка л.а. «БМВ 318», с бургаска регистрация, управляван от 21- годишния П.П. от Айтос, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. П.П. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 06.05.т.г. около 19.00 ч. на айтоската улица «Цар Освободител», служители от Районно управление – Айтос спрели за проверка л.а. «Фолксваген Голф», с ловешка регистрация, управляван от 46- годишния Р.А. от с. Черна могила, общ. Айтос, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,96 промила. Р.А. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 08.05.т.г. около 00.20 ч. на изхода на Средец, до бензиностанция «Петрол», служители от Районно управление – Средец спрели за проверка л.а. «Мерцедес», с бургаска регистрация, управляван от 39- годишния Ж.П. от Средец, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1.90 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 08.05.т.г. около 19.05 ч. в района на почивна база «Община Поморие», служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил «Ауди 80», с бургаска регистрация, управляван от 38- годишния Н.К. от Поморие, с който се придвижвал и : 34- годишния Р.Б. от Поморие. Намерен и иззет и хартиен свитък, съдържащ суха тревна маса / канабис/. Водачът – Н.К. е тестван за употреба на наркотични вещества, ката апарата отчел положителна проба. Задържан е за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

На 08.05.т.г. в местността «Перла» край Приморско, служители от Районно управление – Приморско задържали 18- годишния Д.Н. от София, като при извършения личен обиск намерили и иззели две топчета със зелена тревна маса / канабис/. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 08.05.т.г. около 22.00 ч. в кв. «Ветрен», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Пежо 406», с бургаска регистрация, управляван от руския гражданин С.Ж., 24- годишен, пребиваващ постоянно в Бургас, като констатирали, че същият шофирал след употреба на наркотични вещества / канабис/. С.Ж. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.