close
България

Хванаха дрогирани и пияни зад волана в Бургаско

kat

На 12.05.т.г. около 02.35 ч. на пътя Бургас – Созопол, в района до бензиностанция «ЛУКОЙЛ» – Черноморец в посока Бургас, служители от Районно управление – Созопол спрели за проверка л.а. «Митцубиши Галант», с варненска регистрация, управляван от 26- годишния К.И. от Шумен, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин/. К.И. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.05.т.г. около 23.45 ч. на кръстовището на бургаските улици «Лермонтов» и «Шипка», служители от Първо Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Мини Купър», управляван от 33-годишния Д.З. от Ахтопол, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Д.З. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13.05.т.г. около 00.35 ч. на поморийската улица «Манастирска», служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 39- годишния М.Х. от с. Кошарица, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,47 промила. М.Х. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13.05.т.г. около 10.00 ч. в района до бл. 37 на ул. „Вардар” в ж.к. „Братя Миладинови”, служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Форд Фиеста”, с бургаска регистрация, управляван от 35- годишния Н.С. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / метадон/. Н.С. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13.05.т.г. около 20.00 ч. в района до бензиностанция „Шел” в посока „Битака”, служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Опел Астра”, с бургаска регистрация, управляван от 29- годишния Я.Й. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Я.Й. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14.05.т.г. около 14.20 ч. в района до бл. 105 в ж.к. „Меден Рудник”, служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Опел Вектра”, с бургаска регистрация, управляван от 36- годишния П.П. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин, метафетамин и канабис/. П.П. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14.05.т.г. около 20.20 ч. в бургаския квартал „Черно море”, служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Сеат Ибиза”, с бургаска регистрация, управляван от 20- годишния Д.А. от същия квартал, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Д.А. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.