close
България

Хванаха дрогирани и пияни зад волана в Бургаско

kat

На 10.03.т.г. около 00.25 ч. на несебърската улица «Морска», служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил марка «Тойота Ярис», с бургаска регистрация, управляван от 19- годишния С.Р. от Несебър, като констатирали, че същият шофирал след употреба на наркотични вещества / канабис/. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.03.т.г. около 16.35 ч. на кръстовището на поморийските улици «Княз Борис І» и «Средна гора», служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка л.а. «Рено Клио», с бургаска регистрация, управляван от 68- годишния Д.Б. от Поморие, като констатирали, че същият шофира  след употреба на алкохол с концентрация – 0,85 промила в срока на влязлата в сила присъда за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.03.т.г. около 21.00 ч. в района до бл. 75 в ж.к. «Славейков», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Фиат Браво», с бургаска регистрация, управляван от 21-годишния Ю.Ю. от с. Прилеп, като констатирали, че същият шофирал след употреба на наркотични вещества / канабис/. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11.03.т.г. в Четвърто Районно управление – Бургас е образувано бързо полицейско производство срещу : 28- годишния Р.С. от Бургас за това, че управлявал лек автомобил «Мерцедес СLK», с бургаска регистрация, след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/.

На 11.03.т.г. около 16.00 ч.  на ул. «Българка» в кв. «Ветрен», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 28- годишния С.Ч. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11.03.т.г. в Четвърто Районно управление – Бургас е образувано бързо полицейско производство срещу : 32- годишния Н.Т. от Бургас за това, че управлявал лек автомобил «Митцубиши», с бургаска регистрация, след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/.

На 11.03.т.г. около 20.56 ч. в Камено, служители от Районно управление – Камено спрели за проверка лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 20- годишния М.С. от Камено, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,80 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12.03.т.г. около 22.30 ч. на ул. «Александър Стамболийски» в Бургаски минерални бани, служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Ситроен Ксара», с бургаска регистрация, управляван от 27- годишната К.А. от Бургас. В купето на автомобила е намерено и иззето полиетиленово топче със зелена тревна маса / канабис/. Констатирано е, че К.А. шофирала след употреба на наркотични вещества / метамфетамин и канабис/. Задържана е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11.03.т.г. в Четвърто Районно управление – Бургас е образувано бързо полицейско производство срещу : 25- годишния А.Д. от Бургас за това, че управлявал лек автомобил «Мерцедес С 200 компресор», с бургаска регистрация, след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/.