close
България

Хванаха пияни и дрогирани зад волана в Бургаско

kat

На 01.12.т.г. в Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу 28- годишния Д.Н. от Свети Влас за това, че в Слънчев бряг управлявал л.а. «БМВ 320 Д», с бургаска регистрация, след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/.

На 01.12.т.г. около 20.55 ч. на КПП – язовир «Порой» в посока с. Тънково, служители от Районно управление – Несебър спрели за полицейска проверка л.а. «Фиат Пунто», с бургаска регистрация, управляван от 33- годишния А.А. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2.17 промила. А.А. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 02.12.т.г. около 20.30 ч. на ул. „Шар планина” в к-с „Братя Миладинови”, служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес ML 280 CDI”, с бургаска регистрация, управляван от 71- годишния С.Б. от Поморие, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1,64 промила. С.Б. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 03.12.т.г. служители от Районно управление – Сунгурларе спрели за проверка мотопед, нерегистриран по надлежния ред, управляван от 33- годишния неправоспособен водач – Х.М. от с. Климаш, общ. Сунгурларе, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1.95 промила. Х.М.

На 03.12.т.г. около 10.25 ч. в района на кръстовището на ул. «Кооператор» зад ТКЗС в к-с «Меден Рудник», служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Роувър 416», с бургаска регистрация, управляван от 30 годишния С.М. от Бургас, като констатирали, че същият шофирал след употреба на наркотични вещества / метамфетамин и амфетамин/. С.М. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 03.12.т.г. около 10.25 ч. в с. Братово, общ. Камено, служители от Районно управление – Камено спрели за проверка лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 32- годишния Н.С. от Бургас, като констатирали, че същият шофирал след употреба на наркотични вещества. Н.С. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 03.12.т.г. около 17.30 ч. на паркинга на магазин «Била» в ж.к. «Меден Рудник», служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Форд Фиеста», с бургаска регистрация, управляван от 53- годишния Д.Б. от Бургас, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1,41 промила. Д.Б. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.