close
България

Хванаха пияни и дрогирани зад волана в Бургаско

kat

На 06.12.т.г. около 17.50 ч. в района на Морска гара, служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Бургас спрели лек автомобил „Митцубиши“, с бургаска регистрация, движещ се без светлини, управляван от 41- годишния А.Ж. от Бургас, който не представил шофьорска книжка и лична карта. Изпробван е за употреба на алкохол, като дрегера отчел – 1.39 промила. А.Ж. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 06.12.т.г. на спирка „Палма“ в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка л.а. „Фолксваген Голф“, с бургаска регистрация, управляван от 19 -годишната В.П. от Несебър, като констатирали, че същата шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. В.П. е задържана с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 06.12.т.г. около 23.40 ч. на поморийската улица „Княз Борис I“, служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка л.а. „Ауди 80“, с бургаска регистрация, управляван от 42- годишния Р.Т. от Поморие, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.65 промила. Р.Т. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 06.12.т.г. около 23.55 ч. на пътя Приморско – Бургас, служители от Районно управление – Приморско спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес“, с варненска регистрация, управляван от 45- годишния Г.Н. от Варна, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.27 промила. Г.Н. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.