close
България

Хванаха пияни и дрогирани зад волана в Бургаско

kat

На 14.12.т.г. около 23.10 ч. на несебърската улица «Хан Крум», служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил «БМВ 525», със старозагорска регистрация, управляван от 24-годишния Д.К. от Гълъбово, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. Д.К. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15.12.т.г. около 12.40 ч. на бургаската улица «Транспортна», до магазин «Пежо», служители от сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – Бургас спрели за проверка влекач «Скания» с прикачено полуремарке, с бургаска регистрация, управляван от 64- годишния П.Я. от Ахелой, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,37 промила. П.Я. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15.12.т.г. около 16.50 ч. на пътя от кв. «Сарафово» в посока Бургас, служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Мерцедес С», с бургаска регистрация, управляван от 49- годишния Н.А. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,95 промила. Н.А. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16.12.т.г. на бургаската улица «Транспортна», до магазин «Пежо», служители от сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – Бургас спрели за проверка лек автомобил, управляван от 25- годишния Н.Д. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. Н.Д. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16.12.т.г. около 19.40 ч. на бургаската улица «Струга» в ж.к. «Братя Миладинови», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 33-годишния П.С. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,62 промила. П.С. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17.12.т.г. около 03.40 ч. на 1 км. след Айтос в посока с. Мъглен, служители от Районно управление – Айтос спрели за проверка л.а. «Фолксваген Голф»,  с бургаска регистрация, управляван от 44-годишния М.К. от с. Мъглен,  общ. Айтос, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,75 промила. М.К. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17.12.т.г. около 21.10 ч. в района до клуба по ветроходство в Морската градина, служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Опел Зафира», с плевенска регистрация, управляван от 44-годишния С.Н. от Плевен, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,46 промила. С.Н. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17.12.т.г. около 22.00 ч. в Приморско за проверка е спрян лек автомобил «Фиат Браво», с врачанска регистрация, управляван от 27-годишния Т.С. от Приморско. Констатирано е, че водачът шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.25 промила. Т.С. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15.12.т.г. около 14.30 ч. в района до бл. 9 в к-с «Славейков», служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка криминално проявените И.П., 26- годишен от Ямбол, Х.Й., 24- годишен от Бургас, М.И., 23- годишен от Ямбол и 21- годишната И.З. от Ямбол, като И.П. хвърлил на земята пликче с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/ и кутия с шест пликчета метамфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.